Welkom
Tafeltennisvereniging VITA (Viaanse Tafeltennisvereniging) is opgericht op 12 september 1950, op de zolder van de familie Sluijs aan de Voorstraat in Vianen, door een aantal enthousiaste mensen.
Al snel meldden verschillende leden zich aan en werd er fanatiek getafeltennist op de zolder.
Toen de vereniging te groot werd, werd het ook tijd voor een andere locatie.
Vanaf dat moment werden de maandagavonden in de Bond in de Brederodestraat gereserveerd voor VITA.
Begin Jaren '90 werd deze locatie echter opgeheven en verhuisde VITA naar haar huidige locatie; Zalencentrum 't Klooster.

Wij zijn een gezellige tafeltennisvereniging van circa 25 leden.
Kom je eenmaal bij ons, ga je niet snel meer weg. Zo is Koos Kraaykamp onze oudste lid al vanaf 1951 bij de vereniging.
We hebben ook 2 ere leden. Joop Sluys en Koos Kraaykamp. Beide al meer dan 50 jaar bij de vereniging.

We hebben op dit moment 5 teams actief in de competitie. Daarnaast spelen enkele leden op onze vaste speelavond een balletje.
Iedereen is altijd wel bereid om met je te spelen op 1 van de 4 tafels.
Ook kun je oefenen en leren zodat je jezelf kan verbeteren.

Wij spelen tafeltennis in competitie verband. Zie hiervoor ook de competitie pagina.
We spelen jaarlijks de clubkampioenschappen en ook andere interne toernooien die van alles kunnen omvatten. Kijk even bij de toernooien pagina om een indruk te krijgen.
Ook houden we klaverjastoernooien. Wil je hiervan een impressie kijk dan bij de overige pagina.
Op de pagina waar de agenda staat zie je alle belankrijke data staan van de waarop alle evenementen gespeelt worden.

De donderdagavond is onze speelavond. Je kan altijd langs komen om een wedstrijd te spelen of om zomaar even een bal te slaan.
Ook ben je geen lid, dan kan je (na afspraak) wel langs komen om te "proeven" hoe het bij onze vereniging is.
De koffie is lekker en natuurlijk mag de overheerlijke kroket niet ontbreken.

Mocht bovenstaande je aanspreken en je wil eens komen kijken, neem dan contact op met onze secretaris. Informatie hierover vind je op de contact pagina. Uiteraard ben je altijd welkom.

impressie impressie